Woning beveiligen met camera’s

Een inbraak in je eigen woning is de grootste nachtmerrie voor velen. Helaas komen woninginbraken nog steeds erg veel voor en een leeggeroofd huis komt altijd op het verkeerde moment. Helemaal als er veel waardevolle eigendommen of eigendommen met een emotionele waarde in het huis aanwezig zijn, kan een inbraak grote gevolgen hebben.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw woning.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasysteem in en rondom het huis?

Door een camerasysteem te plaatsen in en rondom het huis worden personen met verkeerde intenties enerzijds afgeschrikt, hiernaast wordt ook alle activiteit geregistreerd. Mocht een inbreker ondanks de camera’s alsnog besluiten de inbraak door te zetten, dan kunnen de beelden achteraf gebruikt worden om de inbreker(s) te registreren en wellicht op te sporen.

Woning beveiligen camera cctv

Een Camerasysteem in een woning registreert activiteit en heeft hiernaast een preventieve functie.

Hoeveel Camera’s rondom mijn huis?

Hoeveel camera’s u nodig heeft om uw woning te beveiligen hangt af van een tweetal factoren. Ten eerste wordt het aantal camera’s bepaald door het aantal vierkante meters waarover uw woning en erf beschikt. Als richtlijn kunt u uitgaan van 2 camera’s tot 50m2 en 6 camera’s bij een oppervlak groter dan 200m2. Ook is het belangrijk om te kijken naar het type huis. Heeft u een twee onder een kap woning dan zult u waarschijnlijk minder camera’s nodig hebben dan wanneer u een vrijstaande woning heeft. Dit zelfde principe geldt voor andere soorten huizen zoals rijtjeshuizen en villa’s.

Hiernaast is wordt het aantal cctv camera’s gebaseerd op waardevolle eigendommen. Heeft u veel dure kunststukken en elektronische apparatuur in en rondom uw woning? Dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een paar extra camera’s bij u thuis.

Waar in uw woning een CCTV Beveiligingscamera Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw woning kan dit de parkeergarage zijn, maar ook bijvoorbeeld de achterdeur of woonkamer. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 • De poort van het erf
 • De tuin
 • De schuur
 • De voor- en achterdeur
 • De entree
 • Dode hoeken
 • Kunststukken

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw woning, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts