Het VCA Certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezonheid en Millieu Checklist aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken. Het doel hiervan is het verminderen van ongevallen. De VCA is niet alleen een checklist maar ook een programma waarbij bedrijven gecontroleerd kunnen worden op hun beheer omtrent bovenstaande onderwerpen. Door continu bezig te zijn met de VCA kunnen bedrijven zich laten certificeren.

Het certificaat is bedoeld voor bedrijven die in een risicovolle omgeving werken. Voorbeelden hiervan zijn bouwterrein, fabrieken en bij installaties.

Wat betekend deze certificering voor u?

Voor u betekend dit dat u zaken doet met een gecertificeerd bedrijf dat de regelgeving maar al te goed kent en deze ook na dient te komen. Bij CCTVsysteem bent u daarom verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Heeft u vragen omtrent deze- of een andere norm? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

  • Top kwaliteit CCTV systemen
  • Vanaf €85 all in per maand
  • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
  • Inclusief installatie- & support
  • Werkzaam door heel NL
  • 40 jaar ervaring
  • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts