Restaurant met camera’s beveiligen

Horecagelegenheden zoals restaurants beschikken vaak over bezittingen van grote waarde. Naast de kassa’s zijn er in veel restaurants meerdere waardevolle voorwerpen aanwezig zoals muziekinstallaties, dj sets en muziekinstrumenten.

Andere voorbeelden van waardevolle voorwerpen zijn elektronische apparaten, kunststukken, televisieschermen en voorraden.

Helaas zijn restaurants nog steeds met grote regelmaat het mikpunt van inbrekers die een slag proberen te slaan. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij voor uw restaurant.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasysteem in Restaurants?

Het installeren van een camerasysteem in een restaurant heeft twee belangrijke functies. Enerzijds dient een Camera beveiligingssysteem ter preventie. Inbrekers bereiden de diefstal vaak zorgvuldig voor en een camerasysteem in of om het pand schrikt af.

Hiernaast registreert de camera de activiteit in en rondom het restaurant, dat na een inbraak als bewijsmateriaal gebruikt kan worden.

Links in de bovenhoek ziet u de beveiliging van het restaurant. Onopvallend maar effectief.

 Hoeveel Camera’s in mijn restaurant?

Het aantal camera’s dat u nodig heeft is sterk afhankelijk van de mate waarin er waardevolle materialen aanwezig zijn in uw restaurant. In de regel maken restaurants met een oppervlak van minder dan 50m2 gebruik van twee camera’s. Een dome biedt 360 graden bewaking en de andere camera kunt u bijvoorbeeld richten op de kassa of entree. Bij restaurants met een oppervlak van 200m2 of meer wordt veelal gekozen voor pakket drie dat bestaat uit 6 beveiligingscamera’s.

Waar een CCTV Beveiligingscamera Installeren?

Het is raadzaam om de beveiligingscamera’s te plaatsen op de punten en hoeken die u beoordeeld als risicovol. Te denken valt aan bijvoorbeeld de kassa’s, ingangen, dode hoeken, achtersteeg en de parkeerplaats.

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem in uw restaurant, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

  • Top kwaliteit CCTV systemen
  • Vanaf €85 all in per maand
  • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
  • Inclusief installatie- & support
  • Werkzaam door heel NL
  • 40 jaar ervaring
  • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts