Kwalitatieve camerasystemen en pakketten

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Wij begeleiden u graag in het proces naar uw ideale beveiligingssysteem. Hieronder hebben wij ons meest verkochte pakketten opgenomen van 2 tot 6 beveiligingscamera’s.

Meest verkochte pakketten

Hieronder hebben wij een drietal beveiligingscamera systemen opgenomen welke het meest geïnstalleerd worden bij onze klanten. In ieder pakket zijn de beveiligingscamera’s beschikbaar in HD en Full HD. Naast de onderstaande pakketten bieden wij uiteraard ook op maat gemaakte oplossingen aan, variërend van één tot honderden camera’s.

Wilt u snel een passende oplossing vinden? Neem dan contact op met onze specialisten voor snel advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een beveiligingscamera systeem dat bij u past!

* Prijzen van onze pakketten zijnexclusief B.T.W en gebaseerd op een maximale kabellengte van 30 meter (tussen recorder en de camera).

Camerasystemen op basis van huurkoop of koop

De camerasystemen worden afhankelijk van uw voorkeur te koop, maar ook als huurkoop (24 maanden termijn) aangeboden en zijn beschikbaar in HD en full HD.

De huurkoop is inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuurcomplete installatie van het systeem en de reparatie technische storingen. Na betaling van het laatste termijn wordt u automatisch eigenaar van het systeem.

Camerasysteem apparatuur

Beveiligingscamera's HD/Full HD

De camera’s van CCTVsysteem worden altijd geleverd in HD en Full HD. Dit houdt in dat de beelden standaard van een hoge kwaliteit zijn. Hierdoor zijn de beelden in de meeste gevallen beter bruikbaar voor uzelf of de politie. Beelden met HD kwaliteit zorgen ervoor dat de scherpte van het beeld in bijna alle gevallen erg goed is. De opnames van onze HD camera’s zijn altijd in 720P. Naast onze HD versies kunt u ook kiezen voor een nog scherper beeld, Full HD 1080p. Bij de beveiligingscamera’s met Full HD is de beeldkwaliteit nog anderhalf maal zo hoog. Bij het opsporen van inbrekers kan dit net het verschil maken tussen het herkennen- en niet herkennen van de dader.
De HD IP camera is vandaalbestendig met infrarood verlichting. De camera is een 1.3 megapixel (720P) vandaalbestendige IP camera met een 3.6mm vaste lens. Deze camera is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de digitale WDR, IR verlichting, 3D-DNR en BLC functie staat deze camera garant voor een kwalitatief hoogwaardig beeld.

Bekabeling

Om de bewaking van uw object zo goed mogelijk te maken denken wij bij CCTVsysteem altijd met u mee. Dit begint al bij de bekabeling van uw camerasysteem. Om te voorkomen dat er problemen optreden bij de verbinding zorgen wij ervoor dat de kabels van kwalitatief hoog materiaal zijn. Daarnaast zorgt CCTVsysteem ervoor dat de bekabeling altijd zo goed mogelijk wordt weggewerkt zodat dit niet opvalt.

Recorders

De recorder van CCTVsysteem is een 4-8 of16 kanaals- Full HD netwerkrecorder. De camera’s kunnen met een netwerkkabel direct worden aangesloten op de recorder (PoE). Het direct aansluiten van een monitor op de recorder is tevens ook mogelijk (de monitor is optioneel). Standaard is deze recorder uitgerust me een harde schijf met een opslagcapaciteit van 1TB. De specificaties van de recorders zijn als volgt:

 • 4 kanaals Full HD standalone netwerkrecorder
 • Plug and View (PoE)
 • 100FPS @ 720P, 50FPS @ 1080P
 • WD Purple 24/7 HDD 1TB (Max 3TB)
 • Video uit: HDMI, VGA, CVBS (spot)
 • Alarm: 4 ingangen / 1 uitgang
 • 1x USB, 2-weg audio ondersteuning
 • Smartphone App (iOS/Android), gratis CMS, webviewer
 • Inclusief gratis muis

24/7 Service

De 24/7 service van CCTVsysteem houdt in dat u ten alle tijden kunt bellen naar ons. Wij staan altijd voor u paraat wanneer er problemen optreden met u camerasysteem. Probeert u ons altijd zo spoedig mogelijk te bellen wanneer er iets niet in orde is. Op deze manier wordt de kans kleiner dat er toch wordt ingebroken of dat er vernielingen worden aangericht.

Bediening op afstand

Al onze camerasystemen kunnen worden bekeken via de smartphone en de tablet. Ook is het mogelijk om de camerabeelden live te bekijken via een monitor. Zo heeft u of uw personeel altijd het overzicht. Daarnaast kunt u de camerabeelden ten alle tijden terug kijken. Ook dit kunt u wederom via uw smartphone, tablet of monitor doen. Hiermee bent u altijd eenvoudig en snel op de hoogte van wat er speelt.

Welk CCTV camerasysteem past het best bij mij?

Deze vraag is afhankelijk van de grote van het oppervlak dat u wilt beveiligen. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw entree en kassa in beeld brengen? Dan is pakket 1 met 2 beveiliging camera’s en een recorder voldoende. Wilt u een groot oppervlak beveiligen en naast de entree en kassa ook dode hoeken, de achterdeur, parkeerplekken en de fietsenstalling in beeld hebben? Dan past pakket 3 met daarin 6 camera’s en een recorder met 8 kanalen wellicht beter bij u. Denkt u al te weten hoeveel camera’s u nodig heeft? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk met een prijsindicatie komen.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts