Camerabeveiling voor auto- en fietsschuur(en)

In uw auto- of fietsschuur bevinden zich waardevolle voorwerpen. Mochten deze gestolen worden dan kan dit grote gevolgen hebben voor uw werk- en sociale situatie. U kunt immers niet meer normaal naar uw werk en boodschappen doen gaat ook lastig. Uiteindelijk zult u dit van de verzekering in de meeste gevallen terug krijgen maar voor dit zover is heeft u daar zeker hinder aan ondervonden. Met de beveiligingsmogelijkheden van CCTVsysteem kunt u ervoor kiezen om inbrekers preventief af te schikken d.m.v. camerabeveiliging. Zo verkleint u het risico op een inbraak.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw auto- of fietsschuur.

Offerte aanvragen

Hoeveel camera’s heb ik nodgi?

Hoeveel camera’s u nodig heeft om uw auto- of fietsschuur te beveiligen hangt af van een tweetal factoren. Ten eerste wordt het aantal camera’s bepaald door het aantal vierkante meters van uw schuur. Ook is het belangrijk om te kijken naar het type schuur. Heeft u een eenvoudige schuur zonder automatische vergrendeling en dergelijken dan is het verstandig om misschien een extra camera te nemen. Is dit wel het geval dan is uw schuur sowieso al beter beveiligd. Naast de oppervlakte en het type schuur is ook de inhoud ervan erg van belang. Heeft u ‘slechts’ twee oude fietsen in de schuur staan dan moet u er over nadenken of het wel zin voor u heeft.

Waar in uw schuur een CCTV Beveiligingscamera Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw schuur kan dit de ingang zijn maar ook bijvoorbeeld een dode hoek. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

  • In de schuur
  • Bij de uitgangen

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw auto- of fietsschuur, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

  • Top kwaliteit CCTV systemen
  • Vanaf €85 all in per maand
  • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
  • Inclusief installatie- & support
  • Werkzaam door heel NL
  • 40 jaar ervaring
  • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts