Villa Beveiligen met Camera’s

Een inbraak in uw eigen villa is de grootste nachtmerrie voor iedereen. Helaas komen woninginbraken, vooral bij villa’s, nog steeds erg veel voor en een leeggeroofd huis komt altijd op het verkeerde moment. Helemaal als er veel waardevolle eigendommen of eigendommen met een emotionele waarde in het huis aanwezig zijn, kan een inbraak grote gevolgen hebben.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw villa.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasysteem in en rondom het Villa?

Het laten installeren van een camerasysteem voor uw villa heeft meerdere functies. Enerzijds worden personen met verkeerde intenties afgeschrikt en anderzijds worden alle activiteiten rondom uw villa geregistreerd. Ondanks het feit dat u over camerabewaking beschikt kan het toch nog voorkomen dat er wordt ingebroken bij uw villa. In dat geval kan de politie achteraf de beelden bekijken om zo de daders te achterhalen. Op deze manier heeft de camerabeveiliging een dubbele werking.

Woning beveiligen camera cctv

Een Camerasysteem in uw villa registreert alle activiteiten en heeft hiernaast een preventieve functie.

Hoeveel Camera’s heb ik nodig voor mijn Villa?

Hoeveel camera’s u nodig heeft om uw villa te beveiligen hangt af van een tweetal factoren. Ten eerste wordt het aantal camera’s bepaald door het aantal vierkante meters waarover uw woning en erf beschikt. Als richtlijn kunt u uitgaan van 2 camera’s tot 50m2 en 6 camera’s bij een oppervlak groter dan 200m2. Daar villa’s vaker beschikken over een groot oppervlak is het raadzaam om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Hiernaast is wordt het aantal cctv camera’s gebaseerd op waardevolle eigendommen. Heeft u veel dure kunststukken en elektronische apparatuur in en rondom uw woning? Dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een paar extra camera’s bij u thuis.

Waar in uw villa een CCTV Beveiligingscamera laten Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw woning kan dit de parkeergarage zijn, maar ook bijvoorbeeld de achterdeur of woonkamer. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 • De poort van het erf
 • De tuin
 • De schuur
 • De voor- en achterdeur
 • De kluis(en)
 • Dode hoeken
 • Kunststukken

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw villa, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts