Camerabeveiliging voor Parken

Parken hebben vaak een erg grote oppervlakte welke lastig te beveiligen is. Natuurlijk helpen beveiligers het park netjes en veilig te houden maar helaas kunnen vandalisten en dieven nog steeds erg vaak ongezien objecten vernielen of stelen. Juist omdat deze parken zo groot zijn, zijn het vaak ideale plekken voor inbraak en dergelijken. Naast een goede beveiliging door werknemers kan een goed camerasysteem erg waardevol zijn.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw park. Of dit nu een pretpark, een dierentuin of gewoon een openbaar park is, wij leveren camerasystemen voor uw park.

Offerte aanvragen

Waarom heeft u een Camerasysteem nodig in uw Park?

Door een camerasysteem te plaatsen in en rondom uw park worden personen met verkeerde intenties enerzijds afgeschrikt, hiernaast wordt ook alle activiteit geregistreerd. Mocht een inbreker ondanks de camera’s alsnog besluiten de inbraak door te zetten, dan kunnen de beelden achteraf gebruikt worden om de inbreker(s) te registreren en wellicht op te sporen.

Effectieve camerabeveiliging bij de entree van het park. Zowel preventief als effectief.

Effectieve camerabeveiliging bij de entree van het park. Zowel preventief als effectief.

Hoeveel Camera’s heb ik nodig?

Het aantal bewakingscamera’s dat u nodig heeft hangt af van de grote van uw park en het aantal waardevolle objecten dat beveiligd dient te worden. Alle beveiligingscamera’s van CCTVsysteem worden standaard in HD of Full HD geleverd en beschikken over infrarood nachtvisie. Hiermee heeft u ook ’s nachts binnen een straal van 60 meter altijd goed zicht. Wilt u direct een indicatie ontvangen over hoeveel camera’s u nodig heeft? Vraag het een van onze specialisten door het contactformulier in te vullen.

In verschillende soorten parken moet er daarnaast ook gelet worden op de grote afstanden tussen de beveiligingscamera’s. Doordat deze afstand vaak groot is kan het voorkomen dat de verbindingen traag zijn. Dit kan simpel worden opgelost door het gebruik van glasvezelbekabeling. Andere belangrijke aspecten waar u aan moet denken zijn bijvoorbeeld de grote van de camera’s. Kiest u juist voor grote of kleine camera’s? En wilt u daarmee alleen preventief beveiligen of ook echt effectief. Onze specialisten helpen u graag met deze vraagstukken om uw park in de toekomst beter te beveiligen. Vraag hier direct uw offerte aan.

Waar in uw Park moet u een CCTV Beveiligingscamera laten Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw park kan dit de kassa zijn maar ook bijvoorbeeld bij een openbare ruimte. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 • Het magazijn
 • De entree
 • De attracties
 • Dode hoeken
 • De bars
 • Parkeerplaats(en)

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie technische storingen.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw pretpark, dierentuin of eenzelfde soort park, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts