Camerabeveiliging voor Parkeerplaatsen en Garages

Parkeerplaatsen zijn vaak makkelijke doelwitten voor autodieven. Vaak is er weinig tot geen bewaking en hangen er slechts enkele beveiligingscamera’s. In sommige gevallen zijn deze zelfs niet beveiligd. Als eigenaar of uitbater van een parkeerplaats kan het voor u van groot belang zijn dat de voertuigen op het terrein goed beveiligd zijn. Indien er schade of diefstal plaatsvindt dan zullen uw klanten u de volgende keer links laten liggen.

Beveilig daarom uw parkeerplaats of parkeergarage met camerabewaking van CCTVsysteem voor optimale veiligheid. De bewakingsbeelden kunt u ten alle tijden bekijken of terug kijken op uw smartphone, tablet of monitor.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw parkeerplaats of parkeergarage.

Offerte aanvragen

Waarom een Camerasysteem in uw Parkeerplaats of Parkeergarage?

Het beveiligen van uw parkeerplaats of parkeergarage heeft meerdere voordelen.
Allereerst is het natuurlijk het belangrijkst dat wanneer er vernielingen- of diefstallen plaatsvinden, deze met behulp van camerabeelden kunnen worden teruggekeken. Hiermee kan de politie de daders opsporen en kan de gedupeerde aanspraak maken op een schadevergoeding. Naast het feit dat de daders opgespoord kunnen worden aan de hand van camerabeelden hebben camera’s ook een afschrikkende werking. Het kan dieven ervan weerhouden om een strafbaar delict te plegen.

Duidelijk zichtbare camerabewaking bij de in- en uitgang van deze parkeerplaats.

Hoeveel Bewakingscamera’s voor mijn Parkeerplaats?

Het aantal camera’s dat u nodig heeft om uw parkeerplaats of parkeergarage goed te beveiligen hangt af van meerdere factoren. Het belangrijkste aspect is natuurlijk de grote van uw object. Hoe groter het terrein of de parkeergarage, des te meer camera’s u nodig heeft. Daarnaast hangt het er ook vanaf welke ingangen u wilt beveiligen en of u dode hoeken heeft. Om uw object zo goed mogelijk te beveiligen is het belangrijk om uw dode hoeken zo veel mogelijk te voorzien van camerabeveiliging. Onze adviseurs maken onder andere op basis van bovenstaande criteria een inschatting van het aantal camera’s dat u nodig heeft in uw specifieke situatie. U kunt hier uw persoonlijke offerte aanvragen.

Waar een CCTV Beveiligingscamera Installeren?

Bewakingscamera’s worden doorgaans geplaatst op de zogenaamde risicopunten. Hierbij kunt u denken aan de ingangen of dode hoeken. Mogelijke andere punten zijn:

 • De parkeerplaatsen
 • Liften
 • Nooduitgangen
 • Betaalautomaten

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem op uw parkeerplaats of in uw parkeergarage, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts