Camerabeveiliging voor Industrieterreinen

Als parkmanager of parkbeheerder bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van een object zoals een industrieterrein. U wilt dit industrieterrein waarschijnlijk zo goed mogelijk in de gaten houden zodat de bedrijven op het terrein zich geen zorgen hoeven te maken over diefstal of vernielingen. Veiligheid op een industrieterrein is immers erg belangrijk. Zowel voor de bedrijven als voor u.

De bedrijven op het industrieterrein verwachten natuurlijk van het parkmanagement dat de kwaliteit van de beveiliging hoog ligt. En dit is een aspect dat u zelf in handen heeft. Met een camerasysteem van CCTVsysteem kunt u ervoor zorgen dat de beveiliging van het industrieterrein gewaarborgd is, en blijft.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw industrieterrein.

Offerte aanvragen

Waarom een Camerasysteem voor een Industrieterrein?

Het beveiligen van uw industrieterrein brengt twee significante voordelen met zich mee.

Mocht uw industrieterrein het mikpunt worden van diefstal of vandalisme, dan dienen de camerabeelden als bewijsmateriaal. De camera’s registreren de activiteiten die plaatsvinden op het industrieterrein en kunnen bijdragen aan de opsporing van de daders. Een bewakingscamera(s) zorgt dus voor een veiliger industrieterrein en dit is natuurlijk wat u als parkmanager of parkbeheerder wil.

Hiernaast hebben de bewakingscamera’s een afschrikkende functie. Mochten personen met verkeerde intenties de camera’s ontdekken, dan kan het zo zijn dat er van gedachten wordt veranderd en ze uw industrieterrein links laten liggen.

De beveiligingscamera’s van CCTVsysteem beschikken allemaal over HD of Full HD beeld waardoor de opnames altijd van een hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om in te zoomen. Hiermee kunt u als parkmanagement bijvoorbeeld de kentekens van auto’s registreren die op het terrein komen. Handig wanneer u potentiële dieven vroegtijdig op wilt sporen. Om er zeker van te zijn dat u als parkmanager van een industrieterrein uw werk goed doet, heeft CCTVsysteem eigen monteurs die 24/7 voor u klaar staan. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn dan kunt u altijd op de support rekenen van onze monteurs.

Als parkbeheerder is het uw taak om voor kwalitatieve camerasystemen te zorgen.

Hoeveel Bewakingscamera’s voor een Industrieterrein?

Bij een industrieterrein is het zonder enige gegevens lastig in te schatten hoeveel camera’s u nodig heeft. Dit hangt mede af van de grote van het terrein maar ook hoeveel bedrijven er gevestigd zijn.

Om het u als parkbeheerder makkelijker te maken kiezen wij bij CCTVsysteem ervoor om u een aanbod op maat te maken. Hierbij kijken wij specifiek naar een aantal factoren. Hierdoor kunnen wij vervolgens beter inschatten hoeveel bewakingscamera’s u nodig heeft. Dit zijn de volgende factoren.

 • Hoe groot is uw industrieterrein?
 • Hoeveel bedrijven zijn er gevestigd?
 • Hoeveel in- en uitgaande wegen heeft het terrein?
 • Waar liggen de dode hoeken?
 • Hoeveel waardevolle objecten liggen er opgeslagen en waar?

Op basis van deze gegevens kunnen wij vervolgens een goede inschatting maken. Benieuwd naar uw industrieterrein? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies hoeveel beveiligingscamera’s u nodig heeft.

Vanuit een centraal punt heeft u de mogelijkheid om alle camerabeelden tegelijkertijd te zien en te monitoren. Daarnaast kunt u ten alle tijden de bewakingsbeelden terug kijken. Zowel op uw smartphone, tablet en monitor.

Waar een CCTV Beveiligingscamera laten Installeren?

Bewakingscamera’s worden doorgaans geplaatst op de zogenaamde risicopunten. Hierbij kunt u denken aan de ingangen, plekken met waardevolle producten, dode hoeken en bijvoorbeeld de parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er vooral bij een industrieterrein veel open plekken waar camerabewaking nodig kan zijn. Andere mogelijke plekken zijn:

 • Toegangswegen naar het terrein
 • Loading docks
 • Opslagplaatsen
 • Kluizen
 • Nooduitgangen

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw industrieterrein, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts