Camerabeveiliging voor Hotels

Als manager of eigenaar van een hotel(keten) bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw hotel. Het laatste wat u wilt is diefstal of nog erger, beschadigingen in uw hotel. Om het overzicht binnen uw hotel te kunnen bewaren kan het helpen om videobewaking te laten installeren. Op die manier kunt u de belangrijke punten in uw hotel altijd in de gaten houden en voorkomt u daarmee dat eventuele daders ongezien weg komen. Tevens zorgt de camerabeveiliging voor een afschrikkend effect. De kans op calamiteiten en diefstal kan in de toekomst verkleind worden.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw hotel.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasystemen in Hotels?

Hotels zijn vaak de dupe van diefstal en vernielingen. Doordat er weinig tot geen overzicht is in de meeste hotels komen de meeste daders er ongezien mee weg. Het plaatsen van een camerasysteem in uw hotel zorgt er enerzijds voor dat personen met verkeerde intenties worden afgeschrikt en daarnaast worden alle activiteiten in het hotel geregistreerd. Niet alleen gasten maar ook het eigen personeel kan in de gaten worden gehouden. Omdat elk hotel andere wensen heeft omtrent de beveiliging biedt CCTVsysteem u de mogelijk om vrijblijvend advies te vragen bij een van onze specialisten. Vul het contactformulier in en krijg binnen 24 uur advies voor uw hotel beveiliging.

Onze professionele camerasystemen in HD- of Full HD leveren altijd scherpe beelden op waardoor u de kwaliteit heeft die u zoekt. De aanleg, het onderhoud en de support van onze camerasystemen zijn vanzelfsprekend altijd inbegrepen in de prijs.

Hoeveel Beveiligingscamera’s heb ik nodig?

Hoeveel bewakingscamera’s u nodig heeft hangt af van de grote van uw hotel. Kleine hotels hebben normaal gesproken minder camera’s nodig dan grote hotels. Hiernaast wordt het aantal CCTV camera’s gebaseerd op de waardevolle objecten in het hotel. Tijdens een afspraak geven wij vrijblijvend advies over het aantal camera’s dat u nodig heeft. Grote hotels raden wij aan om direct een afspraak te maken. Wij komen dan bij uw hotel om te kijken en om uw voorkeuren te bespreken. Vervolgens kunnen wij hier een gedegen advies voor geven.

Waar in uw Hotel moet u een CCTV Beveiligingscamera Laten Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten en in dode hoeken. In en rondom uw hotel kan dit de ingang zijn, maar ook in de lobby. Overige mogelijke plekken om bewakingscamera’s te plaatsen zijn:

 • De Parkeerplaats
 • De algemene ruimtes
 • De gangen
 • De ontbijtzaal
 • Bij de lift(en)
 • De kassa’s

Hotels hebben vaak last van gasten die eigendommen van het hotel meenemen. Voorbeelden hiervan zijn handdoeken, badjassen, kleerhangers en bestek. U kunt gasten hiermee confronteren d.m.v. uw opnames van de beveiligingscamera’s.

Hoe duur is een CCTV Camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem in uw hotel, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts