Beveilig uw Fabriek met Camera’s

De transportsector kampt al jaren met veel diefstal. Fabrieken en bedrijfsloodsen zijn vaak erg aantrekkelijk voor dieven omdat er veel materiaal staat dat een hoge waarde heeft. Deze waardevolle eigendommen zijn veelal niet of nauwelijks beveiligd omdat men ervan uitgaat dat dit niet nodig zal zijn. Voorkom diefstal uit uw fabriek door camerabeveiliging te laten aanleggen. Onze specialisten helpen u graag hiermee verder.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw fabriek.

Offerte aanvragen

Waarom een Camerasysteem in en rondom uw Fabriek?

Het laten installeren van videobewaking heeft een aantal voordelen. Camerabeveiliging heeft namelijk twee voordelen. Enerzijds worden personen met verkeerde intenties afgeschrikt en anderzijds kunnen deze personen naderhand makkelijker worden opgespoord met behulp van de beelden.

De beveiliging van een fabriek of bedrijfspand heeft vaak iets meer haken en ogen. Zo hebben deze objecten vaak een groot oppervlak en zijn er veel gangen en dode hoeken. Daardoor is het lastiger om een dergelijk object goed te beveiligen. Onze specialisten staan daarom altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in voor deskundig advies.

Ook heeft de eigenaar te maken met veel inkomend- en uitgaand goederenverkeer. Het is moeilijk om iedereen steeds in de gaten te houden en daarom zijn beveiligingscamera’s op de juiste plek een must. Een goed voorbeeld van een veelvoorkomend probleem in de transportsector zijn de onenigheden tussen de fabrikant en het transportbedrijf. Een klein voorbeeld: De fabrikant zegt een pallet met Apple spullen voor de verkoop te hebben ingeladen in de vrachtauto, het transportbedrijf ontkent dit echter. Door de juiste camerabewaking te hebben bij de dock deuren kunt u in de gaten houden wat er wel en niet gebeurd. Hierdoor heeft u later altijd een degelijk bewijs in handen in de vorm van beeldmateriaal.

Hoeveel Bewakingscamera’s in mijn Fabriek?

Hoeveel camera’s u nodig heeft om uw woning te beveiligen hangt af van een tweetal factoren. Ten eerste wordt het aantal camera’s bepaald door het aantal vierkante meters van uw fabriek. En daarnaast wordt er gekeken naar de goederen die beveiligd dienen te worden. Hoe hoger de waarde hiervan, hoe meer camera’s u normaal gesproken nodig heeft. Fabrieken hebben daarnaast vaak veel dode hoeken en gangen. U kunt ervoor kiezen om extra beveiligingscamera’s te laten aanleggen om diefstal of vernieling te voorkomen.

Waar in uw fabriek een CCTV Beveiligingscamera Laten Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw fabriek kan dit de ingang zijn, maar ook bijvoorbeeld de parkeerplaats. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 • De dock deuren
 • De nooduitgangen
 • Het magazijn
 • De voor- en achterdeur
 • De gangpaden
 • Dode hoeken

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw fabriek, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts