Beveilig uw Boerderij

Waar in heel Nederland het aantal diefstallen juist daalt, wordt er bij boerderijen de laatste jaren juist een stijging waargenomen. Boerderijen liggen vaak op meer afgelegen plekken en de buren zijn daardoor ook vaker verder weg. Dit houdt in dat wanneer u niet thuis bent, een inbreker gemakkelijk zijn gang kan gaan. Niemand die het ziet. Boerderijen beschikken vaak ook niet over een degelijk beveiligingssysteem waardoor het voor inbrekers alleen nog maar makkelijker wordt. Dit bevestigd ook het nieuwsbericht op 21 mei jongstleden van RTL. Het korte filmpje laat duidelijk de toenemende problemen rondom boerderijen zien.

Nieuwsartikel RTL: Boeren vaker slachtoffer van diefstal

Laat uw boerderij beter beveiligen in de toekomst om diefstal te voorkomen. Dit geeft u een veiliger gevoel en zorgt er tevens voor dat inbrekers al afgeschrikt worden wanneer zij uw camera’s zien. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw fabriek.

Offerte aanvragen

Waarom heeft u een camerasysteem nodig voor uw Boerderij?

Het laten installeren van videobewaking heeft een aantal voordelen. Camerabeveiliging heeft namelijk twee voordelen. Enerzijds worden personen met verkeerde intenties afgeschrikt en anderzijds kunnen deze personen naderhand makkelijker worden opgespoord met behulp van de beelden.

Zoals het nieuwsbericht van RTL duidelijk aangeeft zijn boeren steeds vaker de dupe van diefstal. Tractoren, werkmateriaal en andere kostbare eigendommen worden vaak gestolen. Spullen die vaak niet teruggevonden worden en erger nog; doordat u vaak geen opnames heeft kunnen de dieven vrijwel altijd ongezien weg komen. Daarnaast zijn eenvoudige sloten vaak makkelijk om open te breken en deze doorgaans vaak verouderd. CCTVsysteem kan u helpen met de beveiliging van uw boerderij. Zowel voor binnen als buiten bieden wij gepaste oplossingen. Mocht u vragen hebben over onze beveiligingscamera’s dan kunt u altijd met een van onze specialisten contact opnemen.

Nederlandse boerderij

Boerderijen zijn vaak het slachtoffer van diefstal doordat zij slecht beveiligd zijn.

Hoeveel Bewakingscamera’s heb ik nodig voor mijn Boerderij?

Dit hangt ervan af hoe groot uw boerderij is en wat u precies wilt beveiligen. Normaal gesproken geldt, hoe groter uw boerderij hoe meer beveiligingscamera’s u nodig heeft. Het hangt er echter ook vanaf wat u wilt beveiligen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat al uw waardevolle spullen in één schuur staan opgeslagen, in dat geval kunt u ervoor kiezen om desbetreffende schuur goed te beveiliging. U kunt de beelden altijd live bekijken op uw smartphone of tablet. Mocht er toch iets gebeuren dan kunnen de beelden gebruikt worden om de daders op te sporen. Wilt u deskundig advies voor uw situatie, vraag dan direct vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Waar kan ik het beste mijn camera’s laten installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw boerderij kan dit de ingang zijn, maar ook bijvoorbeeld in uw tuin. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 • Bij de schuren
 • In de schuren
 • In uw stal(len)
 • Dode hoeken
 • Eventuele loodsen

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw boerderij, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts