Uw tuin beveiligen met camera’s

Een inbraak bij u thuis begint meestal in de tuin. Inbrekers zoeken doorgaans de zwakste plekken op en deze bevinden zich meestal in de tuin. Door planten en bomen hebben de inbrekers vaak goede beschutting en kunnen zij vanuit daar hun slag slaan. Dit risico kunt u beperken door uw tuin te beveiligen met bewakingscamera’s.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw tuin(en).

Offerte aanvragen

Waarom camerabeveiliging in uw tuin?

Door een camerasysteem te plaatsen in en rondom uw tuin worden personen met verkeerde intenties enerzijds afgeschrikt, hiernaast wordt ook alle activiteit geregistreerd. Mocht een inbreker ondanks de camera’s alsnog besluiten de inbraak door te zetten, dan kunnen de beelden achteraf gebruikt worden om de inbreker(s) te registreren en wellicht op te sporen.

Hoeveel Camera’s heb ik nodig?

Het aantal camera’s dat u nodig heeft hangt natuurlijk af van de grote van uw tuin. Hoe groter uw tuin hoe groter de kans heeft dat u meer camera’s nodig heeft. Echter is ook de begroeiing van de tuin van belang. Hoe dichter uw tuin begroeit is, hoe lastiger het is om het te beveiligen. En als laatst is het ook nog van belang dat er wordt gekeken naar de ingangen van uw huis. Dit zijn immers vaak de plekken waar inbrekers toeslaan.

Waar in uw tuin een CCTV Beveiligingscamera Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In uw tuin kan dit de parkeergarage zijn maar ook de achteringang. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 • De poort van het erf
 • De achterdeur(en)
 • De (fiets)schuur
 • Dode hoeken

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw woning, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts