Opslag of Loods Beveiligen met CCTV camera’s

Opslagruimtes en loodsen worden veelal ingezet voor de opslag van grote hoeveelheden materialen en producten. Of camerabeveiliging aan te raden is hangt af van hoe waardevol de opgeslagen materialen zijn.

Elektronische materialen zijn vanzelfsprekend zeer diefstalgevoelig, maar ook eenvoudigere producten zoals Hollandse kazen kunnen het mikpunt zijn van diefstal.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw opslag of loods.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasysteem in een Opslag of Loods?

Het beveiligen van uw loods of opslagruimte brengt twee significante voordelen met zich mee.

Mocht uw loods of opslag het mikpunt worden van diefstal of vandalisme, dan dienen de camerabeelden als bewijsmateriaal. De camera’s registreren de activiteiten die plaatsvinden in en om de loods en kunnen bijdragen aan de opsporing van de daders. Een bewakingscamera zorgt dus voor een veiligere opslag of loods.

Hiernaast hebben de bewakingscamera’s een afschrikkende functie. Mochten personen met verkeerde intenties de camera’s ontdekken, dan kan het zo zijn dat er van gedachten wordt veranderd en ze uw loods of opslag links laten liggen.

Camerabewaking Opslag of loods

Loodsen en opslagruimtes zijn vaak het mikpunt van diefstal of vandalisme.

Hoeveel Bewakingscamera’s in mijn opslag of loods?

Het aantal camera’s dat u nodig heeft om de opslag goed te beveiligen hangt af van een tweetal factoren.

Ten eerste is het belangrijk om te weten hoe groot het oppervlak is dat beveiligd dient te worden. Bij een opslag van onder de 50 m2 zijn twee camera’s in de meeste gevallen voldoende. Bij een oppervlak boven de 200 m2 zijn zes of meer camera’s noodzakelijk.

Hiernaast is de intensiteit van de camerabeveiliging een belangrijk criteria bij het bepalen van het aantal benodigde camera’s. Wilt u ieder schap in de opslag duidelijk in beeld hebben? Of is enkel een entree en een camera die 360 registreert in het midden van de opslag voldoende? Onze adviseurs maken onder andere op basis van bovenstaande criteria een inschatting van het aantal camera’s dat u nodig heeft in uw specifieke situatie.

Waar een CCTV Beveiligingscamera Installeren?

Bewakingscamera’s worden doorgaans geplaatst op de zogenaamde risicopunten. Hierbij kunt u denken aan de ingangen, hoeken met waardevolle producten, dode hoeken en bijvoorbeeld de buitensteeg.

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem in uw opslagruimte of loods, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

  • Top kwaliteit CCTV systemen
  • Vanaf €85 all in per maand
  • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
  • Inclusief installatie- & support
  • Werkzaam door heel NL
  • 40 jaar ervaring
  • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts