Camerabeveiliging voor Winkels en Winkelcentra

Winkels en winkelcentra beschikken vaak over veel waardevolle spullen. Als voorbeeld kunt u denken aan een ICT winkel die laptops, computers en dergelijken verkoopt. Doordat er veel fysieke spullen aanwezig zijn is het voor dieven interessant om hier in te breken. Wanneer u over kwalitatief goede camerabeveiliging beschikt wordt de kans kleiner dat er in uw winkel wordt ingebroken. Niet alleen kunt u de opnames van een eventuele diefstal bekijken en deze aan de politie overhandigen, ook hebben bewakingscamera’s een preventieve werking waarmee inbrekers worden afgeschrikt.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw winkel of winkelcentrum.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasysteem in uw Winkel of Winkelcentra?

Door een camerasysteem te plaatsen in en rondom uw winkel of winkelcentrum worden personen met verkeerde intenties enerzijds afgeschrikt, hiernaast wordt ook alle activiteit geregistreerd. Mocht een inbreker ondanks de camera’s alsnog besluiten de inbraak door te zetten, dan kunnen de beelden achteraf gebruikt worden om de inbreker(s) te registreren en wellicht op te sporen.

Hoeveel Camera’s heb ik nodig?

Het is lastig te zeggen hoeveel bewakingscamera’s u nodig heeft voor uw winkel of winkelcentrum. Dit hangt ervan af hoe groot uw te beveiligen object is. Voor een kleine winkel zullen vier camera’s misschien volstaan maar voor een compleet winkelcentrum heeft u natuurlijk meer beveiliging nodig. Wilt u direct een indicatie ontvangen over hoeveel camera’s u nodig heeft? Vraag het een van onze specialisten door het contactformulier in te vullen.

Daarnaast moet u ook denken aan factoren van buitenaf. Is er bijvoorbeeld veel vervuiling rondom uw zaak of zijn er veel hangjongeren die objecten vernielen? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een aantal extra camera’s te nemen. Alle beveiligingscamera’s van CCTVsysteem worden standaard in HD of Full HD geleverd en beschikken over infrarood nachtvisie. Hiermee heeft u ook ’s nachts binnen een straal van 60 meter altijd goed zicht.

Waar in uw Winkel of Winkelcentrum een CCTV Beveiligingscamera laten Installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw winkel of winkelcentrum kan dit de kassa zijn maar ook bijvoorbeeld de entree. Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 • Het magazijn
 • De algemene ruimtes
 • De nooduitgang
 • Dode hoeken
 • De kluis(en)
 • Parkeerplaats(en)

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw winkel of winkelcentrum, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts