Beveiligingscamera’s voor cafés en kroegen

Vrijwel alle cafés en kroegen hebben wel eens te maken met een inbraak, overval of met beschadiging van hun eigendommen. Dit is niet alleen in financieel opzicht een enorme tegenvaller maar ook in mentaal opzicht. Na een dergelijk incident staat u toch anders in uw café of kroeg dan normaal. Om eenzelfde incident in de toekomst te voorkomen kunt u ervoor kiezen om uw café of kroeg te beveiligen met camera’s. 

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw café of kroeg.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasystemen in cafés en kroegen?

Het plaatsen van een camerasysteem in uw café of kroeg zorgt er enerzijds voor dat personen met verkeerde intenties worden afgeschrikt en daarnaast worden alle activiteiten in het pand geregistreerd. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat uw gokautomaat wordt gekraakt of leeggeroofd. In dat geval kunt u altijd de camerabeelden terug kijken om te zien wie de dader is, ook als u er zelf niet bij was. Ook kan er diefstal voorkomen onder uw eigen personeel. Een veelvoorkomend incident welke makkelijk te voorkomen is met camerabewaking. Zo kunt u ten alle tijden de opnames bekijken wanneer er een verdacht op diefstal bestaat.

Onze professionele camerasystemen in HD- of Full HD leveren altijd scherpe beelden op waardoor u de kwaliteit heeft die u zoekt. De aanleg, het onderhoud en de support van onze camerasystemen zijn vanzelfsprekend altijd inbegrepen in de prijs.

De kassa in dit café wordt rechtstreeks bewaakt door een camera.

De kassa in dit café wordt rechtstreeks bewaakt door een camera.

Hoeveel beveiligingscamera’s heb ik nodig?

Het aantal beveiligingscamera’s hangt af van een aantal factoren. Om te beginnen is het belangrijk om te weten hoe groot uw café of kroeg is. Hoe groter het pand, hoe groter de kans is dat u meer camera’s nodig heeft. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Een groot pand kan bijvoorbeeld bestaan uit één ruimte waardoor u minder camera’s nodig heeft dan wanneer u een klein pand heeft met verschillende ruimtes. Hiernaast wordt het aantal cctv camera’s gebaseerd op uw waardevolle eigendommen. Tijdens een afspraak geven wij vrijblijvend advies over het aantal camera’s dat u nodig heeft.

Waar in uw café of kroeg moet u een CCTV Beveiligingscamera laten installeren?

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten en in dode hoeken. In en rondom uw café of kroeg kan dit de ingang zijn, maar ook bijvoorbeeld de nooduitgang. Overige mogelijke plekken om bewakingscamera’s te plaatsen zijn:

 • De Parkeerplaats
 • De dansvloer
 • Het magazijn
 • De voor- en achterdeur
 • Dode hoeken
 • De kassa

Een ander belangrijk aspect bij cafés en kroegen zijn de lichten. Om hier geen problemen mee te krijgen zijn onze bewakingscamera’s van hoge kwaliteit en zorgen zij ervoor dat de kwaliteit van het beeld gewaarborgd blijft, zelfs bij inconsistent licht. Op deze manier gaan er geen waardevolle beelden verloren.

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem in uw café of kroeg, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts