Bedrijfspand Beveiligen met CCTV camera’s

Bedrijfspanden zijn relatief vaak het mikpunt van diefstal en vandalisme. Het verschilt per bedrijf en industrie, maar over het algemeen zijn de kantoorruimtes, loodsen en showrooms voorzien van veel dure materialen en voorwerpen.

In de meeste bedrijfspanden is er in meer of mindere mate dure apparatuur aanwezig zoals laptops, computers, tablets, smartphones, printers, vaste telefoons, televisieschermen, etc. Dit gebeurd niet alleen bij grote bedrijven maar ook bij bedrijven in de MKB. Deze bedrijven zijn vaak niet erg goed beveiligd omdat de financiële middelen om een beveiliging aan te schaffen vaak ontbreken. Ook kan het voorkomen dat men het niet nodig acht.

Overige gevoelige materialen voor diefstal bevinden zich in de showroom, kluizen en kassa’s.

Heeft u veel waardevolle artikelen in uw bedrijfspand? Dan is het verstandig om videobewaking te overwegen. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfspand.

Offerte aanvragen

Waarom Camerasysteem in een Bedrijfspand of Kantoor?

Kiest u ervoor om uw kantoorruimte of bedrijfspand te beveiligen met een camerasysteem, dan heeft dit twee voordelen.

Ten eerste is een camera een preventief beveiligingsmiddel. Personen met slechte intenties rondom uw bedrijfspand zullen worden afgeschrikt zodra de cctv camera’s worden ontdekt. Het resultaat kan zijn dat de verkeerde intenties achterwege worden gelaten door de angst om door middel van de camera’s geregistreerd te worden.

Worden de camera’s niet vooraf ontdekt en is de inbraak een feit, dan dienen de beelden achteraf als bewijsmateriaal en worden de beelden gebruikt om de personen in kwestie op te sporen.

Bedrijfspanden en kantoorruimtes zijn vaak het mikpunt van diefstal of vandalisme.

Hoeveel Camera’s in mijn kantoor of bedrijf?

Wilt u een klein oppervlak, zoals bijvoorbeeld een MKB, dan zijn twee camera’s vaak voldoende. Naast de dome camera, die 360 graden registreert, kan een tweede camera geplaatst worden op een risicopunt zoals de showroom, entree of kassa.

Wilt u uw hele bedrijf beveiligen en heeft uw kantoor een oppervlak van meer dan 200 m2? Dan kunt u uit gaan van zes camera’s of meer.

Uiteraard is het precieze aantal camera’s sterk afhankelijk van hoeveel dure en waardevolle materialen er aanwezig zijn in het pand. U kunt zich door een van onze adviseurs vrijblijvend laten adviseren over het aantal door u benodigde camera’s.

Waar een CCTV Beveiligingscamera Installeren?

Zoals vermeld worden de camera’s geïnstalleerd op punten die een verhoogd inbraak risico hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de ingangen, kassa’s, elektronische apparaten, dode hoeken en de parkeerplaats.

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen. Lees hier alles over de storingsdienst van CCTVsysteem.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem in uw bedrijfspand of kantoor, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

  • Top kwaliteit CCTV systemen
  • Vanaf €85 all in per maand
  • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
  • Inclusief installatie- & support
  • Werkzaam door heel NL
  • 40 jaar ervaring
  • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts