Beveiligingscamera’s voor Bedrijven

CCTV Systeem zorgt al sinds veertig jaar voor professionele camerabewaking voor bedrijven. Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen de aanleg, het onderhoud en de support. Van klein- (MKB) tot groot bedrijf en van fabriek tot café, wij vinden een oplossing die bij u past.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Laat u zorgen als ondernemer weg nemen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw camerabeveiliging wensen.

Wat wilt u beveiligen als ondernemer?

Bij CCTVsysteem bieden wij oplossingen voor elk vraagstuk omtrent de beveiliging van uw object. Of dit nu een MKB bedrijf is of een grote bedrijfsloods met waardevolle spullen, CCTVsysteem staat altijd voor u klaar met een gepaste oplossing.

Wij kunnen u als ondernemer helpen met de volgende objecten:

Neem direct contact met ons op wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden op gebied van camerabeveiliging voor ondernemers. Onze specialisten staan paraat om u van het juiste advies te voorzien. Mocht het object dat u wilt beveiligen er niet tussen staan dan kunt u alsnog altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie technische storingen.

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiligingssysteem voor uw zakelijke object, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

  • Top kwaliteit CCTV systemen
  • Vanaf €85 all in per maand
  • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
  • Inclusief installatie- & support
  • Werkzaam door heel NL
  • 40 jaar ervaring
  • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts