Beveiligingscamera’s voor Appartementen

Als facilitair manager van een appartementencomplex of flat is het uw taak om de beveiliging zo goed mogelijk te regelen. De inwoners kunnen immers alleen van hun appartement genieten wanneer de veiligheid gegarandeerd is. Een inbraak is zowel voor de bewoners als voor u een nachtmerrie. Wilt u de kans op inbraken daarom verkleinen? Laat onze specialisten beveiligingscamera’s aanleggen voor uw appartementencomplex of flat. Om de kwaliteit te waarborgen zijn onze beveiligingscamera’s voor appartementen altijd in HD of Full HD, zo heeft u de kwaliteit die u zoekt. Ook als u woordvoerder van een ‘Vereniging van Eignaren’ (VvE) bent, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan voor uw appartementencomplex of flat.

Offerte aanvragen

Waarom beveiligingscamera’s voor appartementen

Het beveiligen van uw appartementencomplex brengt twee significante voordelen met zich mee.

Mocht uw appartementencomplex of flat het mikpunt worden van diefstal of vandalisme, dan dienen de camerabeelden als bewijsmateriaal. De camera’s registreren alle activiteiten en kunnen bijdragen aan de opsporing van eventuele daders. Hiernaast hebben de bewakingscamera’s een afschrikkende functie. Mochten personen met verkeerde intenties de camera’s ontdekken, dan kan het zo zijn dat zij van gedachten veranderen en ze uw appartementen links laten liggen.

De beveiligingscamera’s van CCTVsysteem beschikken allemaal over HD of Full HD beeld waardoor de opnames altijd van een hoge kwaliteit zijn. Om er zeker van te zijn dat u als facilitair manager van een appartementencomplex uw werk goed doet, heeft CCTVsysteem eigen monteurs die 24/7 voor u klaar staan. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn dan kunt u altijd op de support rekenen van onze monteurs. Naast camerabeveiliging voor appartementen kunnen wij u ook voorzien van intercoms met beeld en geluid.

Beveiligingscamera's voor appartementen

Opvallende camerabeveiliging heeft een afschrikkende functie. Hiermee worden dieven van te voren al gewaarschuwd wat de kans op diefstal of inbraak verkleind.

Hoeveel Beveiligingscamera’s heb ik nodig?

Bij een appartementencomplex of flat is het zonder enige gegevens lastig in te schatten hoeveel camera’s u nodig heeft. Dit hangt heel erg sterk af van de grote het complex. Hoe  groter het complex hoe meer bewakingscamera’s u doorgaans nodig heeft.

Om het u als facilitair manager makkelijker te maken kiezen wij bij CCTVsysteem ervoor om u een aanbod op maat te maken. Hierbij kijken wij specifiek naar een aantal factoren. Vervolgens kunnen wij beter inschatten hoeveel bewakingscamera’s u nodig heeft. Dit zijn de volgende factoren.

 • Hoe groot is uw appartementencomplex of flat?
 • Hoeveel in- en uitgangen heeft zijn er?
 • Waar liggen de dode hoeken?
 • Hoeveel openbare ruimtes heeft het complex?
 • Zijn er liften in het gebouw?
 • Wilt u de appartementen voorzien van een intercom?

Op basis van deze gegevens kunnen wij vervolgens een goede inschatting maken. Benieuwd naar uw complex? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies hoeveel beveiligingscamera’s u nodig heeft.

Tevens heeft u de mogelijkheid om vanuit een centraal punt alle camerabeelden tegelijkertijd te zien en te monitoren. Daarnaast kunt u ten alle tijden de bewakingsbeelden terug kijken. Zowel op uw smartphone, tablet en monitor.

Waar beveiligingscamera’s voor appartementen installeren?

Beveiligingscamera’s voor appartementen worden doorgaans geplaatst op de zogenaamde risicopunten. Hierbij kunt u denken aan de ingangen, dode hoeken en bijvoorbeeld de parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er vooral veel ingangen doordat elk appartement zijn eigen voordeur heeft. Als facilitair manager kunt u er voor kiezen om de gangen ook te beveiligen. Andere mogelijke plekken zijn:

 • Nooduitgangen
 • Bij de lift(en)
 • Opslagplaatsen
 • Parkeergarages
 • Centrale hal(len)
 • Intercom bij de ingang (alleen met geluid én beeld)

Hoe duur is een cctv camerasysteem?

Bij CCTVSysteem.nl worden de beveiligingscamera’s zowel te koop als te lease aangeboden. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde camera’s, beginnend vanaf een maandelijkse leaseprijs van €85,- of een koopprijs vanaf €1475,-. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het camerasysteem en bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie technische storingen.

Wilt u zeker zijn van goed functionerende beveiligingscamera’s voor appartementen, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vul dan hieronder de vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 24 uur een gerichte prijsindicatie van een van onze specialisten.

Camerabeveiliging specialist

Paul Visser Eurohill CCTVsysteem"Een veilig gevoel bij u thuis of uw onderneming, dat is wat u wilt. Bij CCTVsysteem hechten wij ontzettend veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoge camerasystemen, vanaf de aanleg tot het onderhoud. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan bij uw specialist. Wij zullen u altijd binnen 24 uur voorzien van advies op maat."  - Paul Visser

Vrijblijvend Offerte Aanvraag

Wilt u zeker zijn van een goed functionerend camerabeveiliging systeem, waarbij ook het onderhoud volledig verzorgd wordt? Vraag dan snel een offerte aan.

Waarom CCTVSysteem.nl

 • Top kwaliteit CCTV systemen
 • Vanaf €85 all in per maand
 • Beelden bekijken via smartphone, tablet of TV
 • Inclusief installatie- & support
 • Werkzaam door heel NL
 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerd bedrijf in beveiligingssystemen

Bewakingsbeelden impressie

Ervaar hieronder de hoge kwaliteit bewakingsbeelden in een korte videoimpressie.

Camerabeelden Overdag
Camerabeelden 's nachts